PONUDA

Luna inox
LUNA INOX
reviso_vodokotlic
REVISO
diva prednja
DIVA INOX
Ogledalo - ART.NO.:701001
OGLEDALO LED - 701001
SO LOW

LUNA INOX

Najveća prednost DUROPLAST WC sjedala je otpornost. To čini sjedalo izuzetno čvrstim i otpornim na lomljenje. WC sjedalo “Luna” izuzetno je otporna na ogrebotine i vanjske utjecaje. Zahvaljujući svojim dimenzijama i ergonomskim dizajnu ovo WC sjedalo je jedan od najprodavanijih modela. Vijci od čistog nehrđajučeg čelika te elegantni dizajn čini ovaj model potrebnim za svaku kupaonicu.

VODOKOTLIĆ REVISO

Otkrijte novu generaciju vodokotlića koji kombinira rješenja za uštedu vode. Suvremeni dizajn i sjajni izgled omogućuje prilagodbu svim stilovima keramike i interijera.

  • Kromirano tipkalo
  • Dvo količinsko ispiranje
  • Mogućnost niske ugradnje ili monoblok
SAZNAJ VIŠE

DIVA INOX

WC sjedalo “Diva” sa vijcima od čistog nehrđajućeg čelika naš je novi model sjedala koji je na tržištu prepoznao najvišu kvalitetu i moderan dizajn s najvišom razinom trajnosti. Kada moderan izgled zadovolji lijep osjećaj i savršenu ergonomiju, standardi dizajna su redefinirani. Pristupamo dizajnu toaletnih sjedala i nikada ne zaboravljamo funkcionalnost i udobnost prilikom dizajniranja svojih WC sjedala. Samo ime je postavilo ovaj model na vrh piramide najprodavanijih modela.

OGLEDALO - 701001

Teško je zamisliti svakodnevnicu bez ogledala u vašoj kupaonici. Postavite li ga na pravo mjesto, osim osnovne funkcije, zrcalima možete obogatiti svoj prostor na više načina. Možete postići veću količinu svjetla te vizualno povećati prostor, a može jednostavno poslužiti kao dekoracija u vašem domu. 

Ogledalo - ART.NO.:701001

SO LOW TUŠ KANALICA

Jedinstveno rješenje koje pojednostavljuje instalacije tuš kanalica u projektima renoviranja. 

Brza i jednostavna instalacija sa horizontalnim priključkom. Jednostavno i brzo namještanje visine, 4 namjestive nogice koje mogu biti pričvršćene za pod kako bi se osiguralo neželjeno pomicanje tijekom ugradnje.

Sastavljena od vrhunskog materijala, rešeteka i okvir od poliranog INOXa, visoke preformanse i higijenski savršeno.

SAZNAJ VIŠE